Kahramanmaraş'ta babasını öldüren madde bağımlısı gencin ifadesi ortaya çıktı.

Olay, Onikişubat ilçesi Boğaziçi Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Muhammet Ali Köşker, babası Süleyman Köşker'i uykudayken bıçakla boğazını keserek öldürdü. Olayın ardından kaçan Köşker, polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilerek tutuklanan Köşker'in ifadesi de ortaya çıktı.

kahramanmaraş cinayet

'Yıllardır Bana Küfür Ediyor, Beni Rahatsız Ediyor'

Babasını öldürme gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade eden Muhammet Ali Köşker, "Yıllardır bana küfrediyor, beni rahatsız ediyor. Ben de kendisine güvenmiyordum. Hep gizli işler çevirir gibi olayları vardı. Olay gecesi gece uyuyamadım, müzik dinledim. Sabaha karşı herkes uyurken mutfaktan bir yemek bıçağı alarak babamın yatak odasına gittim. Yatakta tek başına yatıyordu, annem tuvaletteydi. Babamın üzerine atlayarak elimde bulunan bıçakla boğazını kestim" dedi.

Ters laleler açtı: Koparana 700 bin TL ceza
Ters laleler açtı: Koparana 700 bin TL ceza
İçeriği Görüntüle

'İntihardan Vazgeçerek Aşağı İndim'

Olayın ardından kaçtığını, intihar etmek için çatıya çıktığını ifade eden Köşker, olayın sonrasını şu şekilde anlattı:
"İntihardan vazgeçerek tekrar aşağıya indim babama baktım, babamın yaşadığını gördüm. Daha öncesinde öldürme gibi bir düşüncem yoktu, o an aklıma ne geldi de böyle bir şey yaptım hatırlamıyorum."

Kaynak: İHA