Trendyol Süper Lig’in 33. Haftasında RAMS Park’ta Antalyaspor ile bu akşam şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray’da bu maç sadece şampiyonluğu değil duygusal bir vedayı da ifade diyor.

Şampiyonluk maçını kazanması halinde 26. Kez ipi göğüsleyecek olan Galatasaray’da 4 yıl boyunca dillere destan şekilde yaşanan Mauro Icardi dönemi, sezon sonunda büyük bir sürpriz olmadığı takdirde kapanacak.

Malatya Yeşilyurt Spor’dan Erciyes 38 FK’ya teşekkür
Malatya Yeşilyurt Spor’dan Erciyes 38 FK’ya teşekkür
İçeriği Görüntüle

BÜYÜK VEDA HAZIRLIĞI

Icardi Galatasaray Veda Gunu (2)

Öte yandan medyaya yansıyan haberlerde Mauro Icardi için büyük bir veda töreni düzenlemeyi düşünen taraftar grubu Ultraslan ve Galatasaray spor kulübü, burada kaldığı süre boyunca rekorları alt üst ederek taraftarın gönlünde büyük bir yer edinen Arjantinli süper yıldız Mauro Icardi ile son kez buluşacak.

Sarı kırmızılı forma altında 123 maçta 77 gol atarak kulüp tarihinin en golcü yabancı oyuncusu olma rekorunu da kıran Arjantinli yıldız’ın ayrılık hazırlığında olduğu iddia edildi.

EŞYALARINI TOPLATTI

Icardi Galatasaray Veda Gunu (3)

Geçtiğimiz günlerde Sabah gazetesinde yer alan haberde belirtildiği üzere Mauro Icardi’nin İstanbul’daki eşyalarını toplattığı ve ayrılık hazırlığında olduğu belirtildi. Arjantinli süper yıldızın yeni adresinin neresi olacağı oldukça merak edilen bir detay olarak öne çıkıyor.

Bununla birlikte Mauro Icardi’nin, aralarında özel bir bağ olduğuna şüphe olmayan Galatasaray taraftarına gol atarak veda etmek istediği öğrenildi.

SON KEZ AŞKIN OLAYIM

Icardi Galatasaray Veda Gunu (4)

Galatasaray’da attığı gollerle akıllara kazınan 32 yaşındaki golcünün golü atarak takımını şampiyonluğa taşımak istediği ve tribünlerde son kez ‘Aşkın Olayım’ şarkısını söyletmek istediği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi