Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) yaşanan görev değişiminin ardından Kayseri İl Başkanlığı görevine atanan Okan Marzıoğlu, saha ziyaretlerine başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından İl Başkanı olarak görevlendirilen Marzıoğlu, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun'u makamında ziyaret etti.

CHP Kayseri İl Başkanlığı'nda Görev Değişimi Sonrası İlk Ziyaretlerden Biri

CHP'de mutlak butlan kararıyla Genel Başkanlık görevine gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri İl Başkanlığı görevinde de değişikliğe gitmişti. Bu kapsamda İl Başkanı Ufuk Ozan Gözbaşı görevden alınırken, yerine Okan Marzıoğlu atanmıştı.

Göreve başlamasının ardından Okan Marzıoğlu, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çeşitli ziyaretlerini sürdürürken, bu kapsamda Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun'u makamında ziyaret etti.

Kayseri'de tepki çeken manzara: Yüzlerce aile kaldırımsız yaşıyor
Kayseri'de tepki çeken manzara: Yüzlerce aile kaldırımsız yaşıyor
İçeriği Görüntüle

İl Yönetimi ve İlçe Başkanı da Ziyarette Yer Aldı

Gerçekleştirilen ziyarete CHP Kayseri İl Başkanı Okan Marzıoğlu'nun yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri ile CHP Akkışla İlçe Başkanı Mehmet Arslan da katıldı. Heyet, Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun ile bir araya geldi.

CHP İl Başkanlığı'ndan Teşekkür Paylaşımı

Ziyaretin ardından CHP Kayseri İl Başkanlığı tarafından sosyal medya üzerinden açıklama yapıldı.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"İl Başkanımız Okan Marzıoğlu, il yönetim kurul üyelerimiz ve Akkışla İlçe Başkanımız Mehmet Arslan ile Akkışla Belediye Başkanımız Mustafa Dursun'u makamında ziyaret ettiler, misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanımıza ve İlçe Başkanımıza teşekkür ederiz."

Kaynak: RHA