Galatasaray'ın transfer listesinde en üst sıralarda yer alan ve Manchester City'e veda etmeye hazırlanan Bernardo Silva, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında yer alıyor. Barcelona ve Juventus'un da teklif yaptığı Portekizli yıldızın maddi anlamda en güçlü teklifi Galatasaray'dan aldığı iddia ediliyor.
İLK KEZ KONUŞTU

Manchester City'nin 31 yaşındaki yıldız futbolcusu Bernardo Silva ise geleceği hakkında ilk kez konuştu. The Athletic'e konuşan Silva, geleceği hakkında ipuçları verirken net bir tarifte bulunmadı.
''TERCİH ETTİĞİM BİR SEÇENEK VAR ''

Manchester City Forması giyen 31 yaşındaki yıldız futbolcu geleceğine dair şu ifadeleri kullandı:
"Rekabetçi hissedebileceğim, hâlâ en üst seviyede oynayabileceğim ve ailemin de mutlu olacağı bir yer bulmak istiyorum. Bu, hayatımın çok önemli bir parçası. Kızım üç yaşına giriyor, eşim de yeniden hamile. Ekim ayında ikinci çocuğumuz dünyaya gelecek. Aklımda bir fikir ve tercih ettiğim bir seçenek var (bir sonraki kulübüm konusunda), ancak ne olacağını göreceğiz.
''MENARJERİMLE KONUŞACAĞIM''
Gündeme gelen Barcelona transferi iddiasına da yanıt veren Bernardo Silva, ”İsim vermek istemiyorum. Gerçekten nerede olacağımı ben de bilmiyorum. Şu anda tek istediğim burada kalan son maçlarımın tadını çıkarmak ve tamamen onlara odaklanmak. Menajerime, Aston Villa maçından sonraki gün olan 25’inde kendisiyle konuşacağımı söyledim." İfadelerini kullandı.
Galtasaray'ın gündeminde ciddi şekilde yer alan Portekizli yıldız futbolcunun geleceği merak konusu olurken sarı kırmızılılara imza atma ihtimali taraftarı heyecanlandırıyor.




