Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, yatsı namazına gelen cemaate bıçakla saldırdı. Meydana gelen saldırıda yaralanan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA JANDARMA VE SAĞLIK EKİBİ SEVK EDİLDİ
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Saraycık Mahallesi'ndeki Saraycık Camii'nde yatsı namazı öncesinde meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen M.A., namaza gelen Musa Y. ile Zübeyir T.'ye bıçakla saldırdı.

YARALANAN 2 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri bıçaklı yaralama olayının meydana geldiği cami çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalede ise psikolojik sorunları olduğu iddia edilen M.A.’nın saldırısına uğrayan Musa Y. ve Zübeyir T.'nin hayatını kaybettiğini belirlendi.

ŞÜPHELİ M.A., JANDAMA EKİPLERİ TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI
Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde inceleme yapılırken, Musa Y. ve Zübeyir T.‘nin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren şüpheli M.A., jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Saraycık Mahallesi Saraycık Camii'nde meydana gelen ve 2 kişinin öldüğü olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

HAYATINI KAYBEDEN 2 KİŞİ, OTOPSİ İŞLEMLERİ SONRASI TOPRAĞA VERİLECEK
2 kişinin öldüğü olay mahalle sakinleri ve olaya tanık olanlar tarafından büyük üzüntüye neden olurken, hayatını kaybeden Musa Y. ve Zübeyir T.'nin otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak, toprağa verileceği öğrenildi.



