KAYSERİ HABER- DENİZ POSTASI/ Kayseri’de Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Kurban almayan vatandaşlar, hisse fiyatlarını araştırmaya başladı. Boztepe Hayvancılık işletmesinin sahibi Mustafa Boztepe hissele satışlarının 28 bin liradan 55 bin liraya kadar birçok alternatiflerinin olduklarını söyledi.

‘28 BİN LİRADAN BAŞLAYIP 55 BİN LİRAYA KADAR ALTERNATİFLERİMİZ VARDI’

Boztepe Hayvancılık işletmesinin sahibi Mustafa Boztepe, 35 yıldır bu işi yaptıklarını ve aile işletmesi olduklarını aktararak, “Ben Boztepe Hayvancılık’tan Mustafa Boztepe. Akin Mahallesi’nde, Kayseri’ye kurban için hizmet veriyoruz. 35 yıldır kurban hizmeti yapıyoruz. Boztepe Hayvancılık’ta bu yıl hisse satışlarımız 28 bin liradan başlayıp 55 bin liraya kadar alternatiflerimiz vardı. Satışlarımızın yüzde 98’ini çok şükür tamamladık. Kayseri halkına çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kayserı Kurban Hısse 1

Kurban Bayramı öncesi Kayseri’de bıçakçı yoğunluğu: Ustalar gece yarısına kadar çalışıyor
Kurban Bayramı öncesi Kayseri’de bıçakçı yoğunluğu: Ustalar gece yarısına kadar çalışıyor
İçeriği Görüntüle

‘KURBAN BAYRAMI’NI KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM’

Bizim burada verdiğimiz hizmetle vatandaşlarımız gelip burada hayvanını görüp, beğenip, ondan sonra ne kadarlık hisseye yazılmak istiyorsa o hayvanın hissesine yazılıyor diyen Bayazıt, “Bayramın birinci günü randevu veriyoruz. Bu randevuda vatandaşlarımız geliyor; hayvanlar gözünün önünde kesiliyor, parçalanıyor, poşetleniyor, herkesin hissesi ayrı ayrı paketlenip teslim ediliyor. Tüm Kayseri ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Kaynak: 1HA