AFAD verilerine göre Marmara Denizi’nin Yalova açıklarında saat 14.24’te meydana gelen depremin büyüklüğü 3,2 olarak ölçüldü. Depremin yerin 13,53 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

Sabah Kayseri 4,1 ile sallandı

AFAD verilerine göre merkez üssü Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi olan deprem, saat 09.53.43’te kaydedildi. Depremin büyüklüğü 4,1 (Mw), derinliği ise 7 kilometre olarak açıklandı. Kayseri’deki depremin koordinatları 38.7505 enlem ve 36.54183 boylam olarak kayıtlara geçti.

Kayseri’de deprem: Pınarbaşı 4,1 ile sallandı
Kayseri’de deprem: Pınarbaşı 4,1 ile sallandı
İçeriği Görüntüle

Eski Yahyalı Belediye Başkanı Esat Keskinkılıç’ın eşi Hayriye Keskinkılıç vefat etti
Eski Yahyalı Belediye Başkanı Esat Keskinkılıç’ın eşi Hayriye Keskinkılıç vefat etti
İçeriği Görüntüle

Bu kez Marmara Denizi’nde deprem

Kayseri’deki 4,1 büyüklüğündeki sarsıntının üzerinden yaklaşık 4,5 saat geçmesinin ardından bu kez Marmara Denizi’nde deprem kaydedildi. Yalova açıklarında saat 14.24’te meydana gelen depremin büyüklüğü 3,2 olarak ölçülürken, AFAD depremin derinliğini 13,53 kilometre olarak açıkladı.

Gün içerisinde Adıyaman ve Kayseri’nin ardından Marmara Denizi’nde de deprem kaydedilmesiyle Türkiye’nin farklı bölgelerinde sismik hareketlilik yaşandı.

Kaynak: Haber merkezi