Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kayserispor’da teknik direktör Atila Gerin, basına açık antrenmanda konuştu. Kazanılan Muğlaspor ve önümüzdeki hafta oynanacak olan Ümraniyespor maçları hakkında değerlendirmelerde bulunan tecrübeli teknik direktör transfer yasakları hakkında da konuştu.
“SKOR OLARAK MUHTEŞEM BİR HAFTA GEÇTİ”
Kayserispor Teknik Direktörü Atila Gerin sarı kırmızılı takımın bu hafta elde ettiği skordan ötürü mutlu olduklarını söyledi. Gerin“ Skor olarak sonuç olarak çok muhteşem bir hafta geçti. Hem taraftarlarımızı da coşturan çok güzel gollerle beraber, ve gollerin atılış biçimleri de önemli. Geçiş oyunundan var, pozisyonel oyundan var, geriden oyun kurarak var.
Onun için bizim için çok kıymetliydi. Çünkü Bursaspor bizi averaj olarak da geçmişti. Puan olarak zaten önde en azından orayı telafi edebiliriz diye düşünüyorduk. Onu da başardık Allaha şükürler olsun. Tekrar gol averajını ele geçirdik bunlar moral oluyor çocuklara.
Bu demek değil ki; “6 gol attık her şeyi doğru yaptık” ya da “geçen hafta berabere kaldık her şeyi yanlış yaptık” değil. O maçta da girdiğimiz pozisyonları atsak buna benzer bir skor olabilirdi. Biz olaya böyle bakıyoruz, kazanırken de varsa düzelecek şeyleri düzeltiyoruz kaybederken de kazanımlarımız varsa onu da cebimize koyuyoruz böyle devam ediyoruz. “ ifadelerini kullandı
“MİLLİ ARA ÖNCESİ KAZANMAK İSTİYORUZ”
Ümraniyespor maçı öncesi değerlendirmelerde de bulunan Kayserispor teknik direktörü Atila Gerin, “İnşallah zirve yarışından kopmadan devam etmek istiyoruz. Önümüzde çok önemli bir maç var. Bu maçı kazandık, keyfini yaşadık. Kenara koyduk, futbolda dün yok dediğim gibi devam edeceğiz. Bu hafta milli aradan önce de Allah nasip ederse kazanıp yukarıda kalıp tekrar o 15 günlük arayı geçirip yolumuza devam etmek istiyoruz.” Dedi.
TRANSFER AÇIKLAMASI
Kayserispor teknik direktörü Atila Gerin, ara transfer dönemi ve transfer tahtasındaki son durum hakkında gelen soruya da yanıt verdi.
Gerin,“ Bizim çok çok bariz bir eksiğimiz yok dürüst olmak gerekirse ama futbol bu Allah korusun biz mesela elimizde 4 tane sol bek oynayabilecek oyuncu varken sadece bir tanesini oynatabilecek pozisyona geldik. Bu zirve yarışında geldiğimiz noktada eğer ki bir eksiğimiz olursa onu hissedersek bakarsak mutlaka değerlendiririz ama öncelikle tabii ki kulübün menfaatleri önemli.
Tabii ki tahtanın da açılması lazım çünkü çok yüklü miktarlarda dosyalar eklenmeye başladı. Temizleniyor ama temizlendikçe yenileri eklenmezse eğer kulübün de önü açılıyor tabi. Allahtan iyi giderken bunlar oluyor. İyi giderken bunları çözmek daha kolay. Biz de bu süreçte iyi giderek kulübümüze yardımcı olmaya çalışırız inşallah.” İfadelerini kullandı.




