24 yıllık hasreti bitirerek FIFA Dünya Kupası finallerine katılmaya hak kazanan milli takımımıza bir sakatlık şoku daha geldi. Amerika’da mümkün olan en iyi kadrosuyla gitmeyi planlayan Milli Takımımızda, Yusuf Yazıcı’dan gelen çapraz bağ sakatlığı haberi üzüntü yarattı.

Geçtiğimiz sezonda da yine aynı noktadan sakatlık yaşayan ve 228 gün sahalardan uzak kalan milli futbolcunun sakatlık kabusu devam ediyor. Uzun süreli sakatlığın ardından sahalara dönen ve yeniden form tutarak Dünya Kupası kadrosunda yer almak için çabalayan yıldız futbolcu, bir kez daha talihsiz bir şekilde çapraz bağ sakatlığı geçirdi.

Antrenmanda sakatlık geçiren Yusuf Yazıcı’nın kendisine yapılan kontrollerin ardından çapraz bağlarının koptuğu belirtildi.

TFF Malatya için kararını verdi !Erciyes 38 FK için büyük fırsat olacak
TFF Malatya için kararını verdi !Erciyes 38 FK için büyük fırsat olacak
İçeriği Görüntüle

6 AY BOYUNCA FORMA GİYEMEYECEK

Milli futbolcunun en az 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Yusuf Yazıcı daha önce, 2019 ve 2024 ’te de çapraz bağ sakatlığı yaşamıştı.

HAKAN ÇALHANOĞLU VE ARDA GÜLER DÜNYA KUPASINA YETİŞECEK

Tüm ülke tarafından sabırsızlıkla beklenen Dünya Kupası finallerine kısa bir süre kalmışken art arda gelen sakatlık haberleri ağızlarda kötü bir tat bıraktı. İlk olarak, turnuvada en büyük kozumuz olması beklenen Arda Güler’den gelen sakatlık haberi ilk etapta moralleri bozmuştu.

Ardından gelen açıklamalarla birlikte Arda’nın Dünya Kupası ilk maçından itibaren sahada olacak olması sevindirmişti.

Daha sonrasında Hakan Çalhanoğlu’ndan gelen haberle bir kez daha sakatlık haberiyle yıkılan milli takım cephesi, Hakan Çalhanoğlu’nun da durumunun ciddi olmaması sebebiyle rahatlamıştı.

Kaynak: Sözcü