Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi’ndeki bir restoranda meydana gelen olayda iddiaya göre restoranda oturan Emrah Çınar, mekana sonradan gelen G.F. ile selamlaştı.
Ardından Emrah Çınar tekrar masasına otururken G.F. de yakındaki bir masaya geçti. Bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlayan ikili daha sonra tartışmaya başladı.
Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüşürken iki şahıs da silahlarına sarılarak birbirlerine ateş açtı.
Açılan ateş sonucunda Emrah Çınar başından vurulurken G.F. ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak kanlar içinde yere yığıldı. Silahlı kavga sonucunda hastaneye kaldırılan G.F.’in durumunun ağır olduğu belirtildi.
Çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Emrah Çınar'ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Yaralı G.F. ise ambulansla Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Emrah Çınar'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.





