Fenerbahçe’de başkan adayları Klopp, Xabi Alonso ve Enzo Maresca ile temas kurdu
Fenerbahçe’de başkan adayları Klopp, Xabi Alonso ve Enzo Maresca ile temas kurdu
İçeriği Görüntüle

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Liverpool maçının ilk dakikalarında İbrahima Konate ile girdiği ikili mücadele sonucunda kolu kırılan ve bir yarı boyunca öyle oynadıktan sonra ikinci yarı oyun alanını terk etmek zorunda kalan Victor Osimhen konusunda karara varıldı.

Kulüp doktoru Yener İnce’nin şu anda ülkesinde bulunan Nijeryalı süper yıldızın tedavisi için ameliyat dışında bir formül düşünmediği öğrenildi.

Kolunda parça parça kırıklar olduğu öğrenilen Victor Osimhen için en doğru tedavinin ameliyat edilmesinin ardından sahalara dönmek olduğu söylenirken Nijeryalı’nın sakatlığının ne zaman geçeceği de merak konusu oldu.

5-6 hafta olmayacak

Galatasaray’ın süper yıldızı Victor Osimhen’in ameliyat olması halinde dönüşünün 5-6 haftalık bir süreçte yaşanacağı tahmin ediliyor.

Bu anlamda Victor Osimhen için en erken dönüş tarihinin Fenerbahçe derbisi olması beklenirken Galatasaray’ı zorlu bir sürecin beklediği tahmin ediliyor.

Yağız Sabuncuoğlu duyurdu

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce’nin görüşlerini ve Victor Osimhen’in uygun şartlarda tedavi edilmesi adına yaşanan gelişmeleri gazeteci Yağız Sabuncuoğlu duyurdu.

Sabuncuoğlu,’’ Victor Osimhen'in kolunda parçalı kırık var. Galatasaray Doktoru Yener İnce, ameliyat dışındaki hiçbir seçeneği düşünmüyor ve doğru tedavi yöntemi olarak görmüyor.’’ İfadeleriyle haberi duyurdu.

Kaynak: Haber Merkezi