CHP için verilen mutlak butlan kararı sonrası Ankara’daki genel merkez binasında arbedeler yaşandı. Mutlak butlan kararının CHP Genel Merkezi’ne iletilmesi sonucu partiyi terk etmek istemeyen Özgür Özel ve milletvekilleri ile polis ekipler ve Kılıçdaroğlu tarafı arasında arbede yaşandı.

Mutlak butlan sonrası Kayseri’deki CHP’li belediyeler taraflarını belli etti!
Mutlak butlan sonrası Kayseri’deki CHP’li belediyeler taraflarını belli etti!
İçeriği Görüntüle

dem parti, chp, ziyaret, chp haberleri

Bina içerisinde biber gazı kullanılması sonucu partiyi terk etmek zorunda kalan Özgür Özel ve beraberindeki heyet, CHP Genel Merkezi’nden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) kadar yürüme kararı aldı. Verilen mutlak butlan kararı sonrası diğer muhalefet partilerinden CHP’ye destek ziyaretleri yapıldı.

TBMM’DE CHP’YE ZİYARET

Bu kapsamda bir ziyarette DEM Parti’den geldi. DEM Parti heyeti CHP grubunu TBMM'de ziyaret etti. DEM Parti Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, DEM Parti Sözcüsü ve Şırnak milletvekili Ayşegül Doğan ve Batman milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki CHP'yi ziyaret etti. CHP grup Başkanı Özgür Özel DEM Parti heyetini kapıda karşıladı.

Kaynak: İHA