AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Kayseri İl Koordinatörü İbrahim Yurdunuseven, Talas Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımlardan övgüyle bahsetti. Yurdunuseven, Başkan Mustafa Yalçın’ın gerçekleştirdiği sunumda önemli projeleri incelediğini belirterek, “Güzel projeler gördüm, fikirler aldım. Bunu diğer belediyelere de aktaracağım” dedi.

Bahçeli'nin basın danışmanı Kayserili Yıldıray Çiçek yazılarına ara verdi
Bahçeli'nin basın danışmanı Kayserili Yıldıray Çiçek yazılarına ara verdi
İçeriği Görüntüle

AK Parti Orta Anadolu Bölge Koordinatörü Haktan Ömeroğlu ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Kayseri İl Koordinatörü İbrahim Yurdunuseven, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Mustafa Yalçın, Talas Belediyesinin bugüne kadar hayata geçirdiği hizmetler, yatırımlar ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum yaptı.

Kayseri Ak Parti Heyeti (2)

Başkan Yalçın Yatırımları Anlattı

Talas’ın gelişimine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında heyete bilgi veren Başkan Mustafa Yalçın, ilçenin kültürel, sosyal ve şehircilik alanındaki projelerini anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yalçın, Talas için gerçekleştirilen yatırımların ve planlanan çalışmaların değerlendirilmesinin önemli olduğunu ifade etti.

“Güzel Projeler Gördüm, Fikirler Aldım”

Sunumun ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Kayseri İl Koordinatörü İbrahim Yurdunuseven, Talas’ın kültürel ve sosyal değerlerine dikkat çekti.

Talas’ta yeni yapılan müze ve tesislerin dikkat çekici olduğunu belirten Yurdunuseven, ilçenin daha kapsamlı şekilde gezilmesi gerektiğini söyledi.

Kayseri Ak Parti Heyeti (1)

Yurdunuseven açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Talas’a ayrıca bir kültür gezisi yapmamız lazım. Çok fazla gezilip görülecek yer var, yeni yapılmış müzeler ve tesisler var. Başkanımız Mustafa Yalçın’ın yaptığı sunumda güzel projeler gördüm, fikirler aldım. Bunu diğer belediyelere de aktaracağım.”

Talas Projeleri Diğer Belediyelere Örnek Olacak

İbrahim Yurdunuseven’in açıklamaları, Talas Belediyesinin kültür, sosyal yaşam ve şehircilik alanında gerçekleştirdiği yatırımların farklı belediyeler açısından da örnek teşkil ettiğini ortaya koydu.

Ziyaret, karşılıklı değerlendirmelerin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Kaynak: Kurum Bülteni