. Ogan, “Kayseri’de sanal bir korku ortamı oluşturmuşlar. Bunların hiçbir karşılığı yok, toplumda karşılığı yok, Ankara’da hiç karşılığı yok. Türkiye karşılığı yok. Bunlar uluslararası güçlerden güç devşirerek ayakta kalmaya çalışıyorlar. Bu millet gayri milli hiçbir yapılanmayı barındırmadı, en zayıf döneminde bu illete katlanmadı, şimdi de katlanmayacak. Rahat olsun herkes, Kayseri’de de temizlenecek hepsi inşallah”
HASEKİ LİSTE YAPAMAZ
Kayseri’nin tek haber radyosu Deniz FM’de canlı yayına katılan Ogan, “Haseki liste yapıyor iddiası var sizin şansınız ne olur” sorusuna da “ kimse liste yapamaz, bu sadece Başbakanımız ve doğal liderimiz sayın Erdoğan’ın hakkıdır. Gerisi lafta ve iddiada kalır aslı olmaz. Olamaz” diye konuştu.
PARALELCİLER TEMİZLENECEK
Ayhan Ogan Kayseri’nin elitislerin arasında kaldığını ve paralelle işbirliği içinde olan bu yapının yakın zamanda temizleneceğini ve yeni Kayseri’de , eski dönemden kimsenin ve hiçbirşeyin yer alamayacağını ifade etti.
O DÖNEM KAYSERİ’DE KAPANDI
Türkiye’de milli iradeye dayalı siyasetin dışında hiçbir gücün olamayacağına dikkat çeken Ayhan Ogan, eski Türkiye’de olanların bittiğini kaydederek, “ bu dönemler bitti, Kayseri’de de kapandı. Kimse bu eski elitist ve paralelle işbirlikçi vesayete dayalı yapının hakim olduğu eski dönemlerden medet ummasın, mahcup olurlar. O dönemler bitti artık” dedi




