Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde bir evde çıkan yangın sonrası müstakil ev kullanılmaz hale geldi. Yangın sonrası Yahyalı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Menderes Yıldırım da ekiplerimizle birlikte olay yerine gelerek yürütülen çalışmaları yerinde takip etti. Yangından etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” denildi.
Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre A.A'ya ait olduğu öğrenilen müstakil bir evin bahçesindeki saman balyalarından başlayan alevler eve sıçradı. Alevlerin eve sıçramasının ardından saniyeler içerisinde yangın büyürken çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
YANGIN GÜÇLÜKLE KONTROL ALTINA ALINDI
Alevlerin eve de sıçramasıyla birlikte korkutucu şekilde büyüyen yangına müdahale etmek için olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri derhal duruma müdahale etti. Uzun süren müdahalelerin ardından yangın güçlükle kontrol altına alınırken evde büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği ifade edildi.
Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde meydana gelen ve çevreye korku salan yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldığı yetkililer tarafından bildirildi.
BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ
Kayseri’nin Yahyalı ilçesi Ağcaşar Mahallesi’nde meydana gelen yangını Belediye Başkan Vekili Menderes Yıldırım’da yakından takip etti. Yangın sonrası belediyeden de açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Ağcaşar Mahallemizde bir evde çıkan yangına, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Yahyalı Belediyesi Fen İşleri ve Zabıta personellerimiz tarafından hızlı bir şekilde müdahale edildi. Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Menderes Yıldırım da ekiplerimizle birlikte olay yerine gelerek yürütülen çalışmaları yerinde takip etti. Ekiplerimizin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, olayla ilgili gerekli çalışmalar sürdürüldü. Yangından etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadeleri kullanıldı.





