Ülkemizde Şanlıurfa ve Kahramanmaraş‛ta meydana gelen okul saldırılarının ardından yayında olan çoğu dizi ekranlara gelmemişti. İçerikleri sebebiyle çocukları ve gençleri olumsuz etkilediği yönünde eleştirilere maruz kalan dizilerin yayından kaldırıldığı iddiaları gündeme gelirken izleyiciler bu konuyu merakla araştırmaya başladı.

Yeraltı, Eşref Rüya ve Taşacak Bu Deniz isimli dizilerin geçtiğimiz hafta yayın akışında yer almamasıyla birlikte bu iddialar kuvvetlenmişti. Peki, Yeraltı yayından kalktı mı, yeni bölüm yayınlanacak mı?

YERALTI YAYINDAN KALKTI MI?

Son günlerde gündemde olan iddiaların ardından ‛‛Yeraltı ‛‛ dizisinin akıbeti merak konusu oldu. Birsen Altuntaş‛ın haberine göre Yeraltı dizisinin yayından kaldırılması söz konusu değil.

Yayın akışında yapılan değişiklikler ve yeni bölümün ekrana gelmemesi, dizinin bitirildiği yönünde yorumlara neden olurken yapımın ekran serüveni hala devam ettiği belirtiliyor.

Yaşanan olaylar sebebi ile ise içerik tarafında bazı düzenlemeler yapılması planlanlandığı belirtiliyor.

YERALTI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yaşanan gelişmelerin ardından televizyon kanalları ve yapımcılaınr, özellikle şiddet içeren sahneler konusunda daha temkinli bir yaklaşım benimsemeye başladığı belirtildi.

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta yaşanan saldırılarda yaralanan ve hayatını kaybedenlerin olması nedeniyle geçtiğimiz hafta “Yeraltı” dizisi dahil hiçbir dizi yeni bölüm yayınlamamıştı.

Yeraltı dizinin yeni bölümünün bu hafta 22 Nisan Çarşamba günü akşam saat 20.00'de yayınlanması öngörülüyor.

Yeşilay ve Ziraat Katılım beraber yenilikçi adımlar atıyor
Yeşilay ve Ziraat Katılım beraber yenilikçi adımlar atıyor
İçeriği Görüntüle

YERALTI YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Yeraltı‛nın yeni bölümünün 22 Nisan Çarşamba günü ekranlara gelmesi beklenirken, izleyicileri nasıl bir bölümün beklediği de merak konusu oldu.

Bu bölümde Aslı ve Yılmaz ile bir mekanda karşı karşıya gelen Ceylan‛ın istihbarat bağlantısının ortaya çıkması beklenirken Sultan ve Ceylan arasında yeni bir gerilimin yaşanacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi